مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار بدون اراده

باسلام و احترام. مدت 196 ماه به عنوان دهیار روستا مشغول به کار بودم.متاسفانه شورای اسلامی روستا بدون هیچگونه دلیل قانونی بنده را برکنار نموده اند در خصوص بازگشت به کارم راهکاری دارید ،ارائه‌ نمائید باتشکر
مضافا اینکه از طریق ادارهکار وتعاون شهرستان پیگیری نمودم که متأسفانه بدون دلیلی ،رای به عدم نیاز صادر نموده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شورا هر زمان بخواهد می تواند دهیار را عزل کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاممطابق اظهارات شما به نظر راهی وجود ندارد به مراجع بالاتر مراجعه نمایید تا رایزنی‌ها انجام شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

عزل و نصب دهیار از صلاحیت‌های شورای اسلامی روستا بوده و مؤظف می‌باشند دلایل خود جهت برکناری شما را ارائه نمایند بهتر است در این خصوص جهت ارائه مشاوره حقوقی مناسب با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعضای شورا با رای اکثریت تصمیم خواهند گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد.