مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری کلاهبرداری

سلام و عرض ادب
یه پرونده هست که بهترین رفیقم که مثله داداش بودیم بعش اعتمادکردیم پول وماشینمو دادم زمین بهم بده که زمینی وجودنداشت بلاخره خودش اعتراف کردسرموکلاه گذاشته قاضی هم جریمه وزندانی وردمال زد
ولی بخاطراینکه منواذیت کنه دیربه خواستم برسم واسته روزآخرمهلت دادگاه اعتراض زده به پرونده
موندم چکارکنم راهی نیست مازودتربه خواستم برسم

دومی سوالم،دیروزرفتم دادگاه 20روزمهلت تموم شده برای اعتراض ولی متهم اعتراض زده ولی منشی دادکاه میکه مهلتش تموم شده برای اعتراض گفتم پس بفرسیت زودتجدیدنظر
منشی دادگاه میگه بعد عید
راهی هست زودتر بفرست دیگه اعتراض روزده پس چرا زودتر نمیفرستند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مهلت 20 روزه تجدید نظر در هر صورت می‌بایست منقضی شود حالا چه روز اول اعتراض شود چه روز بیستم اعتراض شود

و بعد از این مهلت است که برای شما ابلاغ می‌آید که ظرف 10 روز دفاعیات خود را اعلام نمایید و بعد از آن پیگیری کنید که پرونده زودتر به تجدید نظر ارجاع داده شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در مهلت قانونی اعتراض نموده باشید پرونده در روال خود قرار داشته به تجدید نظر ارسال می‌شود. جای نگرانی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و به دادگاه تجدیدنظر ارائه نمایید
و اعلام نمایید که اعتراض در خارج از موعد مقرر بوده است