مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ملکی خریدار

سلام بنده یک واحد آپارتمان فروختم که در زمان بازدید اولیه خریدار از اختصاصی بودن گاز مصرفی واحد به خریدار ابراز بی اطلاعی کردم (چون خودم واحد را که خریدم همان موقعه اجاره دادم و از این موضوع بی خبر بودم) و در بازدید دوباره من ابراز بی اطلاعی کردم ولی در روییت میدانی در حضور خریدار و مدیر املاک مشخص شد که واحد گاز اختصاصی ندارد اما در قرارداد املاک نوشته بود گاز اختصاصی دارد حال واحد به خریدار فروخته شد و سند انتقال یافت ولی اکنون خریدار شکایت کرده و گاز اختصاصی میخواهد و مقداری از پول واحد بصورت چک مانده که خریدار میگوید جلوی چک هم میبندم آیا این امکان پذیر است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خریدار نمی‌تواند جلوی چک را ببندد و چک بایستی در زمان سررسید موجودی داشته باشد لیکن از بابت عدم اختصاص گاز طبق مفاد قرارداد می‌تواند از طریق دادگاه اقدام نماید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چک می‌بای سر مهلت مقرر پول در حساب داشته باشد و الا برای صاحب آن خساراتی به دنبال خواهد داشتدر خصوص سایر موضوع می‌بایست مطابق قرارداد عمل گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده که شما باشید ملزم به جبران این خسارت هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد عمل گردد
شما مسئولیت خواهید داشت

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام شما موظف به انجام تعهدات خود وفق قرارداد هستید ولی خریدار نمی‌تواند بدون در نظر گرفتن تعهدات خود خودسرانه از پرداخت ثمن خودداری نماید