مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کارشناسی ملک مشاع

سلام ملکی که ارزش تقریبی آن 200 میلیارد است وبین شرکا اختلاف است و میخواهیم اقدام برای مزایده کنیم، بنابر ارزش بالا ملک هزینه کارشناسی که برای قیمت گذاری مزایده می آید تقریبی چقدر میشود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه کارشناسی بستگی به تعرفه اعلام شده از سوی قوه قضائیه دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به شورای حل اختلاف مراجعه نماییدتا با کارشناس رسمی دادگستری رایزنی شود آنها مطابق جداول خود هزینه را تعیین می‌نمایند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا بایستی افراز یا عدم افراز ملک را از طریق اداره ثبت اسناد یکی از مالکین مشا عی اخذ نماید و در صورت عدم افراز دادخواست دستور فروش مال مشاع تقدیم نمایید و در مرحله رسیدگی کارشناس تعیین و طبق شاخص هزینه‌های کارشناسی از شما وصول خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از واحد اجرای مزایده مبلغ فوق را استعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ارزش ملک تاثیر چندانی در هزینه کارشناسی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اجرای احکام مراجعه و پیگیری کنبد