مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی ماده 477

با درود خدمت اساتيد ارجمند
بنده به عنوان متهم يک بار در بازپرسي منع تعقيب خوردم و دو بار در دادگاه بدوي و نهايتا در دادگاه تجديد نظر محكوم شدم در صورتي كه بي گناهي من محرز بود به طوري كه قضات قبلي جملگي بنده را بي گناه دانسته و كم سواد ترين قضات هم با محتويات اندكی از پرونده متوجه ميشوند. اكنون درخواست ماده ٤٧٧ در استان طرح كردم و اميدوارم به هيات قضايي تهران ارسال شود و به ديوان عالي برسد.
كمترين و بيشترين زمان ممكن براي قبول دادرسی تا حكم متوقف شود و سپس رسيدگی شود چقدر است؟
توقف عمليات اجرايی برای من اهميت بالايی دارد

پاسخ ها :

اعاده دادرسی ماده 477 درخواست اعاده دادرسی توقف عملیات اجرایی اعاده دادرسی