مشاوره حقوقی رایگان - فروش امتیاز مسکن ملی

سلام وقت بخیر
ضمن تشکر از پاسخگویی و مشاوره‌های دلسوزانه‌تون
من امتیاز مسکن ملی رو میخوام واگذار کنم و به خریدار اعلام کردم که باید به من تعهد بدهد تا موقع تحویل سند این خونه رو به کسی دیگر نفروشند
سوالم این هست که با توجه به وکالتی که من قرار هست به ایشون بدم آیا این تعهد اصلا بار حقوقی دارد و میشه روش حساب کرد یا خیر؟
و اینکه میشه این تعهد رو توی متن وکالتنامه اورد؟
اگر میشه دقیقا چطوری باید نوشته بشه؟
و یه سوال دیگر هم این که روی سفته‌ای که قرار هست من به ایشون بدهم دقیقا چه متنی بنویسم که بعدا بر علیه من نتونه استفاده بشه؟
تشکر و سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر شرط به صورت صحیح تنطیم گردد
و دارای مدت معقول باشد و مدت مجهول نباشد قابلیت اجرا خواهد داشت
اعلام نمایید که سفته بابت ضمانت است
شماره سفته در مبایعه‌نامه ذکر گردد