مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مشاع

با سلام بنده یک واحد اپارتمان به صورت 3 دانگ 3 دانگ با همسرم شریک هستم که ایشان درخواست فروش داده اند و دادگاه حقوقی در برج 6 جلسه رسیدگی گذاشته ارزش کل واحد 400تومن است حال بعد از فروش مبلغ سهم بنده بخاطر بدهی مهریه به ایشان توقیف خواهد شد؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر برای تهیه مسکن استفاده کنید نمی تواند توقیف کند ولی در غیر این صورت توقیف میشود.