مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. اگر زن خانه را ترک کرده باشد به قصد طلاق و مهریه نوشته شده در عقدنامه 30 میلیون معادل نصف خانه باشد و تنها دارایی مرد همان خانه باشد، آیا زن می تواند نصف خانه را بگیرد؟ آیا مرد می تواند قبل از مصادره اموال، خانه را بفروشد؟

پاسخ ها :

توقیف سه دانگ خانه برای مهریه مهریه نصف خانه فروش ملک قبل از اجرای مهریه توقیف خانه مستثنیات دین توقیف ملک برای مهریه مهریه مستثنیات دین