مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت افت قیمت خودرو توسط بیمه

با سلام و عرض ادب

بنده چند روز پیش با یک خودرو تصادف کردم و بیمه خسارت وارده را محاسبه کرده است
حالا مالک خودرو درخواست دریافت افت قیمت رو دارد سوالی که داشتم آیا بیمه شخص ثالث موظف به پرداخت خسارت افت قیمت هست یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بیمه خسارت افت قیمت را لحاظ نمی‌نماید می‌بایست راننده مقصر بپردازد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
پرداخت افت قیمت خودرو ، اصولا بر ‌عهده راننده مقصر است

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
این مقوله در قانون تصریح نشده است ولی در برخی از آرای قضایی، بیمه به پرداخت خسارت افت قیمت خودرو نیز محکوم شده است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در اصل باید بدهند اما دررویه معمولا بیمه افت قیمت را نمی دهد بایستی از خود مقصر دریافت دارید اماامکان طرح دعوا علیه بیمه را دارید ودربرخی موارد بوده بیمه محکوم به پرداخت شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اختلاف رویه وجود دارد اصولا باید تأدیه گردد
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اصولا بله وظیه پرداخت را دارد اما از آنجا که بیمه ها از زیر پرداخت افت قیمت در می روند ، به ناچار باید از بیمه و مقصر همزمان شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بیمه خسارت آفت قیمت را پرداخت نمی کند.