مشاوره حقوقی رایگان - افزایش حقوق بیمه بیکاری

سلام وقت به خیر من فروردین 98 اقدام به بیمه بیکاری نمودم که سال گذشته 15000000ریال دریافت می نمودم که فرودین 99 باز همان مبلغ را دریافت نمودم. سوالم این است که امسال برای ما حقوق اضافه نمیشود ممنون و سپاگذار

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مگر حقوقتون رو یکماه دیرتر واریز نمیکنن؟ فروردین حقوق اسفند رو گرفتین از ماه بعد حقوق سال 99 رو میگیرین