مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور مجوز از طرف دهیاری

با سلام
بنده در روستای در استان قزوین سال 96 ملک خود را چهاردیواری کردم دهیار و شورا اول کار بازدید کردن ایرادی نگرفتند و بعدا با درخواست علمک گاز بنده موافقت کردند و مهر زدند. دریافت انشعاب آب هم همینطور.بعدا استعلام از بنیاد گرفتن و چهار دیواری بنده مطابق با جوابیه بنیاد هستش از نظر کوچه و ابعاد زمین قبل و بعد از اصلاح. در مرحله آخر هزینه مجوز رو هم از من گرفته ک فیشش موجود هست ولی با همه این ها مجوزی صادر نکرده و بنده رو به کمیسیون معرفی کرده و رای تخریب و جریمه برای من آمده. لطفا بنده رو راهنمایی کنید آیا طبق دلایل بالا دهیار به صدور مجوز بنده بوده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمام مجوزات دهیار و شورای روستا مطابق اخذ مجوزات لازم از بنیاد مسکن است ولی میتوانید علیه شورا و دهیار بنا به قانون مسؤلیت مدنی مطالبه خسارت نمایید، بهتر است جهت راهکار مناسب از طریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مرجع صدور مجوز و پروانه ساخت بنیاد مسکن است و نه دهیاری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که شما بایستی طرح دعوی بنمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام شما می‌توانید بر علیه شورا و دهیار مطابق به قانون مسئولیت مدنی شکایت کرده و خسارات خود را دریافت نمایید اصولاً زمانی که دهیار و شورا رای و یا مجوزی صادر می‌کند می‌بایست مطابق بنیاد مسکن باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا نظر دقیقی به توان کرد