مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من 16 سالمه و توسط خواهر بزرگترم که 21 ساله است کتک میخورم و همیشه آسیب میبینم الان هم پام شکسته چجوری باید شکایت کنم ازش مادرم مانع شکایت من میشه ولی من شکایت دارم ازش باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.شما اگر حکم رشد داشته باشید میتوانید شکایت کنید یا از طریق ولی یا قیم.

یک وکیل

شكايت كيفري مطرح كنيد در ١٦ سالگي رشيده هم هستيد ديه رادر صورت تعلق مي توانيد بگيريد يا نهايتا حكم رشد از دادگاه بگيريد