مشاوره حقوقی رایگان - متهم فراری

اگر متهم فراری باشد و شاکی دنبال شکایت خود را نگیرد چه میشود؟

پاسخ ها :

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

اگر منجر به صدور رای محکومیت نشده باشد مشمول مرور زمان می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت ندهد امکان صدور حکم محکومیت وجود دارد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

اگر از جرایم قابل‌ گذشت باشد تا شاکی پیگیری و شکایت نکند تعقیب متهم شروع نمیشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از جمله جرایم قابل گذشت باشد و شاکی گذشت ننماید پرونده مختومه نخواهد شد‌‌.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به موضوع دارد که از جرام قابل گذشت باشد یا غیر قابل گذشت و این دو با هم متفاوت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شامل مرور زمان می‌شود و دعوا منقلب و پرونده بسته خواهد شد