مشاوره حقوقی رایگان - پارک دو خودرو در پارکینگ بدون مزاحمت

با سلام.واحد بنده دارای پارکینگ سندی معلول بوده که دو خودرو کنار هم به راحتی در آن پارک میشود به گونه ای که هیچ مزاحمتی برای تردد سایر خودرو ها ندارد.مدیر ساختمان سال قبل اعلام نمود که میبایست یک شارژ اضافه برای پارک خودروی دوم پرداخت نمایم که پس از مشاوره با وکیل عنوان شد که یک سوم شارژ کامل پرداخت گردد.متاسفانه بعد از دو ماه مجددا اعلام نموده که باید شارژ کامل پرداخت نمایم که بنده اعلام نموده همان یک سوم را هم پرداخت نمی نمایم و اقدام قانونی بنمایید.در صورت پیگیری و اقدام هیات مدیره، نتیجه چه خواهد شد؟در صورتی که اغلب ساکنین دارای موتور سیکلت بوده و با پارک در مشاعات مزاحم تردد سایرین هستند و عملا هیئت مدیره هیچ اقدامی نمی نماید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی نداشته باشد می توانید پارک کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما یک واحد پارکینگ دارید فقط می‌توانید یک خودرو پارک کنید بهترین بود که توافق می‌نمودید چرا که در اینجا همه ضرر خواهند کرد