مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

♦️سوال یک:
معامله اول: شخص الف به عنوان مالک رسمی یک قطعه زمین، ملک خود را به شخص ب1 طی یک سند عادی میفروشد.
معامله دوم: شخص الف مجددا ملک فوق را به شخص ب2 طی یک سند رسمی می‌فروشد.
معامله سوم: شخص ب1 به عنوان اولین خریدار از شخص الف، ملک را به شخص ج طی یک سند عادی می‌فروشد.
نکته: ملک مذکور در تصرف شخص ب2 میباشد.
سوال: درصورت دعوی شخص ج در دادگاه حقوقی به طرفیت اشخاص ب1 و الف و ب2، آیا شخص ب2 از نظر قانونی اجازه دارد در معامله اول بین اشخاص الف و ب1 و در معامله سوم بین اشخاص ب1 و ج، ورود کرده و اسناد عادی نظیر اصل مبایعه نامه یا تاریخ آن و همچنین رسید های عادی پرداخت ثمن‌ معامله را زیر سوال ببرند؟ یا چنین حقی ندارند؟

♦️ سوال دوم:
معامله اول: شخص الف یک منزل مسکونی متعلق به خویش را طی یک سند عادی به شخص ب1 می‌فروشد.
معامله دوم: شخص الف مجددا ملک فوق را طی یک سند عادی به شخص ب2 می‌فروشد.
معامله سوم: شخص ب1 بعنوان اولین خریدار از شخص الف، ملک را طی یک سند عادی به شخص ج می‌فروشد.
نکته1: ملک مذکور فاقد سند مالکیت میباشد.
نکته2: ملک مذکور در تصرف شخص غیر می باشد.
سوال: آیا شخص ج برای احقاق حق خویش، باید دعوی اثبات عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام خوانده به تحویل مبیع را به طرفیت شخص ب1 مطرح نماید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید تخصصا بررسی شود
فلذا لزوما باید گفتگویی طرفینی داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال نیاز به بررسی بیشتر و جزئیات دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما دارای اجزای متفاوت بوده که نیاز به توضیحات خاص برای وکیل است لذا در صورت نیاز می‌توانید از طریق دادراه با بنده تماس و راهکار قانونی مناسب را دریافت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است با بررسی دقیق‌تر بتوان اظهار نظر کامل کرد