مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به كار

با سلام بنده با 17سال. سابقه در حراست نفت و گاز کار میکنم. که بعد از امدن طرح تبدیل وضعیت ایثارگری شامل حالم شد وبعد از رفتن ب گزینش. ب دلایل مثلا نوع پوشش گزارشات محلی ... من را 5ماه تعلیق و اخراج کردند و و الان بعد از گذراندن تجدید نظر اول و دوم ب من گفتند ک باید در دیوان عدالت اداری شکایت کنی. خواستم بدانم ک از نظر شما رای دیوان چیست واز روز شکایت تا زمان رای چند ماه طول میکشد. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رسیدگی در دیوان معمولاً زمانبر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای دیوان عدالت اداری قابل پیش‌بینی نیست زیرا بسته به دلایل و دفاعیات شما دارد لذا میتوانید جهت اخذ راهکار مناسب قانونی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطمئناً نتیجه رو که نمی‌توان پیش بینی نمود همون حدود 3 تا 5 ماه زمان می‌برد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد و معمولاً رسیدگی در دیوان عدالت اداری زمان‌بر می‌باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله و مدارک کافی دارید می‌توانید از طریق دیوان پیگیری نمایید اما نتیجه قابل پیش‌بینی نیست