مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ایثارگران

باسلام و عرض ادب احتراما اینجانب در سال 94 با 30 سال سابقه از بانک بازنشسته شده‌ام دارای جانبازی و سابقه جبهه میخوام جهت بازگشت بکار اقدام نمایم مدرک کارشناسی را بعد از بازنشستگی گرفتم آیا این امکان وجود دارد اقدام نمایم از چه طریق ممنون از الطاف شما ارادتمند

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست بدهید تا توسط سازمان بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌توانید از ارگان مربوط به موضوع را پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام از طریق همان بانک پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جانبازانی که قبل از تصویب قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه یعنی سال 95 به صورت پیش از موعد یا عادی و بدون سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند با رعایت شرط سنی کمتر از شصت و پنج سال می‌توانند به خدمت اعاده میشوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بانک میگیری نمایید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از بانک پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از مدیر عامل با نامه بنیاد شهید درخواست کنید اگر موافقت نشد از طریق دیوان عدالت اداری