مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

آیا دولت حق دارد دوتا سه از زمینهای کشاورزی یک نفر را ملی اعلام کند اگر حق ندارد ما چجوری زمینامونو از ملی خارج کنیم و این زمین‌ها ر و فقط ی خونواده با نوه هاشون تصاحب کردند لطفا راهنمایی بفرمایید و ما میتوانیم ب اسم خود و فامیلامون زمینهارو سند کنیم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در این خصوص می‌توانید علیه اداره منابع طبیعی طرح دعوا نموده و با توجه به ادله و اسناد مالکیتتان طرح دعوی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مطمئناً بدون دلایل و مدارک و قانون امکان‌پذیر نمی‌باشد شما می‌توانید با دلایل موجود شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اراضی ملی در طرح مربوطه مشخص و معین می‌شود از طریق اداره راه و شهرسازی و اداره بنیاد مسکن پیگیری نمای

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام باید مدارک و مستندات بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از منابع طبیعی موضوع را پیگیری کنید