مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه برای نگهداری سگ

باسلام همسایه ما یک دو روزی هست سگ آورده سگش کاملا بی سر و صداست و با باکس حمل میشود اما من ناراضی ام.همسایه های دیگر مشکلی ندارن.آیا من به تنهایی میتونم از ایشون بابت آوردن سگ شکایت کنم.مدرکی هم ندارم و استشهادی هم ندارم.فقط فیلم دوربین مداربسته هست که باکس دست همسایه هست و گاهی میره میاد و اما سگ تو مشاعات تاحالا دیده نشده است.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شکایت شما به نتیجه‌ای نخواهد رسید چون ایجاد مزاحمت نکرده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خوب وقتی مزاحمتی ایجاد نشده است و تمام بهداشت عمومی هم رعایت کرده است و سر و صدا ندارد دیگه چه قصد شکایت دارید
خیر نتیجه‌ای ندارد چرا که مزاحمتی ایجاد نشده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر مزاحمتی ایجاد نشده بابت چه موضوعی می خواهید اعلام شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر سگ برای شما مزاحمتی ایجاد نمی کند شکایت معنایی ندارد.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

چکار داره به شما ؟ ولی در هر حال نگهداری سگ در اپارتمان ممنوعه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع مذبور قابل شکایت نیست و نتیجه ای در بر ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
قابل شکایت و پیگیری است