مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر مطلقه از خانواده

سلام خسته نباشید من 17سالم هست ولی مطلقه هستم توی خونه پدرم خیلی مورد آزار و اذیت روحی هستم نمیگذارند با دوستان برم بیرون یا سرکار و... خیلی چیز های دیگر حرف از نفقه هم که میشود میگن همین که لباس داری بپوشی و گشنه نموندی خیلی هست و نیاز دیگری نداری آیا امکانش هست جدا بشوم ازشون و مستقل زندگی کنم ؟ باید شکایت کنم .؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به سن قانونی نرسیده‌اید بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید 123

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از سن 18 سال به بالا رشید محسوب می‌شویدحاضر رشید محسوب نمی‌شوید اما شما می‌توانید تماس بگیرید در خصوص تمام آن موضوعات و ضرب و شتم‌ها و محدودیت‌ها و نفقه که برای شما اتفاق می‌افتد شکایت قابل انجام است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

می توانی جدا شی ولی نفقه ات را چه می کنید ؟اگر استقلال مالی می توانی داشته باشی جدا شید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. در صورتی که امکان تهیه منزل برای شما فراهم است و برای مخارج زندگی مشکلی ندارید بدون نیاز به شکایت مستقل شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از سن 18 سالگی به بعد می توانید اقدام نمایید