مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب متوفی

سلام وقت بخیر من از 6نفراز افرادخانواده وکالت دارم یکی از برادرام زندان رفتم بانک... که مبلغ 8 میلیون برای برداشت میگن باید حتما اون یکی هم باشه وهمین جا حساب باز کند تا ما انجام بدهیم میگن ما نمیتونیم به حساب دیگر بانکی دیگر واریز کنیم. باید چی کار کنیم؟ لطفا راهنمایی .....تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر همچین چیزی نمی‌باشد بانک برای اینکه کار خودش را راحت نماید این را به شما گفته هر یک از وراث می‌تواند به تنهایی سهم خودش را بگیرد و بانک موظف است بپردازد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس نسبت به تقسیم ترکه و موجودی حساب بانکی متوفی اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد قانونی نیست به بازرسی بانک مربوطه شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا گواهی حصر وراثت اخذ نموده و سپس اقدام به ثبت درخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همگی می‌بایست حاضر باشند شخص غایب می‌تواند وکیل معرفی نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به هر حسابی معرفی شود باید واریز گردد
اما موضوع را فیصله دهید
اصالتا و نسبت به افرادی که وکالت دارید امکان اقدام وجود دارد....