مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شکایت

سند اجاره نامه مغازه ای مربوط به سال 52 در سال 82 توسط مستاجرین با حضور مالک به شخص دیگری واگذار گردیده و ابطال شده است پس از 15 سال یک فرد از وراث واگذار کنندگان به محضر اولیه مراجعه و یک رونوشت از سند اجاره 52 تهیه و علیه مالک جدید شکایت کیفری و شکایت حقوقی طرح مینماید مالک زیر بار نمی‌رود اما پرونده ادامه یافته او را محکوم مینمایند در پرونده کیفری مالک جریمه پرداخت کرده ولی در پرونده حقوقی مبلغ تعیین شده از سوی دادگاه را نمی‌پردازد اما شکایت هم نمی‌توانند مدارک لازم جهت انتقال را فراهم کنند الان مالک سند ابطال شده سال 82 را در دست دارد چگونه شکایت طرح کند و خسارات متحمل شده را درخواست دهد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا درخواست تامین دلیل داده شود تمام آن مواردی را که می‌خواهند به آن استناد کنند یا مطالبه کنند مشخص و سپس مطابق آن دادخواست به ثبت برساند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالتان مبهم هست جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بنظرم ابتپا تامین دلیل کنید و سپس دادخواست پهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پاسخ این سوال در یک پیام نمی‌گنجد لذا نیاز به توضیحات بیشتر شما برای وکیل و اخذ راهکار قانونی ست. بهتر است تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد