مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شکایت

سلام وقت بخیر بنده معلولیت جسمی و حرکتی دارم
فایلی تصویری دارم که در آن شخصی به من این حرف ها رو میزنه
(پای شلت الان می‌شکنه ، علاوه بر اینکه معلولن روانی هم هستن
شماها دیوانه این امروز و فردا از تیمارستان میان میبرنتون
چون تو پا نداری اینکارا رو می‌کنی ، اگه یک پایی میداشتی اینجوری نمیشد)
من الان چند سوال دارم
1- آیا من میتونم از این شخص شکایت کنم و با این فیلم محکوم میشه یانه؟
2- اگه جواب سوال یک بله هست و میتونم شکایت کنم به چه عنوانی باید شکایت بکنم؟
3- کدوم یک از کلماتی که داخل فیلمی که دارم داره میگه و بالا کامل متن حرفای داخل فیلم رو تایپ کردم جرم است ؟
4- جرمش چیه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله قطعاً امکان طرح شکایت وجود دارد تحت عنوان توهین و افترا اگر غیر از فیلم شاهد نیز دارید تقاضای استماع شهادت شهود نیز داشته باشید.تقریبا بیشتر کلمات هر چند شما معلول هستید اما به صورت توهین آمیزی بیان شده است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. بهتر است شاهد نیز داشته باشید. با عنوان توهین میتوانید طرح دعوی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله توهین محسوب می شود