مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام در شناسنامه

سلام وقت بخیر.اسمم رومینا هست و میخوام به رامینا تغییر بدهم چون که کلا اسم اصلی من رامینا هستش و خود ثبت احوال همون سال اشتباه رومینا ثبت کرده و پدرم هم که حواسش نبوده و فرقشون رو نمیدونسته موافقت کرده اما من رو رامینا صدا میزدند و بعد الان من بعد 20 سال چون وارد دانشگاه شدم و همه میگن چرا تو اسمت رومینا هست ولی میگن بهت رامینا و بچ های دانشگاه به زور با اینکه دوست ندارم میگن به من رومینا ولی خانواده و دوستای نزدیک میگویند رامینا میخوام عوض کنم به نظرم دلیلم هم واقعا منطقی هست چون تناقض دارد و اعصابم به هم میریزد.
چیز دیگه صدام کنن ولی شناسنامه ی چیز دیگه باشه و فقط به خاطر یک او و آ اذیت بشم..حالا رفتم درخواست دادم میبینم ثبت احوال قبول نکرده؟آخه چرا قبول نکرده من که کلا هویتم رو نمیخواهم تغییر بدم فقط میخوام اون اسمی که صدام میزنن بیاد تو شناسنامم به نظرتون چیکار کنم؟اگر آشنا پیدا کنم میتونه برام پارتی بازی کند توی ثبت احوال؟لطفا راهنمایی کنید واقعا کلافه شدم به خاطر اسمم همه مسخره میکنن میگن ی او و آ فرق دارد خب بگو خانوادت بهت بگویند رومینا دیگه مجبوری اسمی که نیستی صدات کنند فکر میکنن خودم گفتم رامینا صدام کنند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که جهت ارائه پاسخ مناسب حقوقی، مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.