مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده مختومه شده دیوان عدالت

دیوان عدالت به پرونده تخلفات اداری کارمندان که اعتراض شده بود مختومه و رای را به نفع سازمان داد و من در تلاشم مجددا آن را به جریان بیاندازم آیا امکان دارد و چقدر باز هست زمانی از تاریخ صدور رای دارم؟ با توجه به این که رای قبل از تاریخ اعلامی به بنده که فروردین 1403 بود صادر گردید . و این که بند 2 ماده 10 و 11 و 63 دیوان عدالت کدام است. حقیقتش احتمال ورود اشخاص خاص دانشگاه علوم پزشکی و یا عدم ارسال برخی از مستندات و یا اضافه شدن برخی مستندات بدون رویت بنده را از دانشگاه مربوطه میدهم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از اقدام، بهتر است به دلیل احتمالی که داده‌اید پرونده را مورد مطالعه خود قرار دهید تا از کم و کیف محتویات پرونده اطلاع دقیق پیدا نمائید و سپس اقدام بعدی را به سرانجام برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای صادره در دیوان عدالت اداری در صورتی که قطعی گردد مجدداً قابل شکایت نیست