مشاوره حقوقی رایگان - بازکردن حساب بانکی و بیمه سربازی

سلام همسر من سال99خدمت سربازی آموزشی رفت و یگان اصلی هم رفت یک 5ماهی خدمت کردبعدش فرارکرداون موقع مجرد بود الان دی ماه اقدام کرد به یگانش که لب مرز هستش و متاهل هم هست من هم باردارم از دی ماه تاالان نگهش داشتن نه حقوق سربازی به او دادن نه فرستادنش دادگاه وضعیتش مشخص شود و بیمه اش رو باز کنند تااینکه دیروز رفته دادگاه بهش گفتن باید صبرکند ابلاغیه بیادتاتکلیفش که چقدر ازخدمتش مونده و بیمه و حسابس باز شود وبه او گفتن اگر همون لب مرز بمونه خدمت کنه سربازیش کمتر هست آیااین درسته؟؟
واینکه مشخص نیس ابلاغیه دادگاه کی براش بیاد دم عیده الان میشه سه ماه حقوقش ندادند و به نظرتون انتقالی بگیرد خدمت سربازیش بیشتر میشود ؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که از یگان مربوطه سوال شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است که همسر شما از طریق یگان خدمت خویش تحقیق و تفحص نمایند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خدمت سربازی در مناطق مرزی چند ماهی کمتر می باشد ، جهت کسب اطلاعات بیشتر از یگان مربوطه پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین یگان مربوط است