مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با دوچرخه

با سلام و احترام
پدر بنده 10 روز پیش با یه دوچرخه سوار (10 ساله) تصادف کرده کارشناس اولیه که اومد بخاطر اومدن از راه فرعی به اصلی و از بین درختان دوچرخه سوار رو مقصر کرده طبق ماده 143 راهنمایی و رانندگی ماشین بنده هم تا هنوز تو پارکینگ هست و طرف اعتراض زده الان میخواد هیئت 3 نفره بیاد میخواستم بدونم چقدر من مقصرم؟ طرف میگه اگه هیئت 3نفره هم بهت رای بدن من باز اعتراض میزنم تا هیئت 5 و 7 نفره بیاد. با توجه به اینکه من ماشینم باری سبک بوده و وسیله کارم خسارت و زیان من اگر دوچرخه سوار مقصر باشه باید چطور بگیرم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگر مدارک شما شمال کارت خودرو و بیمه نامه و گواهی نامه مناسب تکمیل باشه غلتی برا در توقیف ماندن خودرو شما وجود نداره و درخواست بدید تا دادسرا ماشین رو آزاد کنه چون اینگونه خسارات عملا بلاوصول میمونه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

پس از وصول نتیجه قطعی پرونده تصادف در صورت تمایل دادخواست مطالبه خسارات و غرامات ناشی از توقیف خودرو بارکش را با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری تقدیم مرجع صالح اعم از شورای حل اختلاف یا دادگاه نمایید