مشاوره حقوقی رایگان - اطاله دادرسی

باسلام و خسته نباشيد ، پرونده اي در شورا حل اختلاف تشكيل دادم ، بعد از جلسه رسيدگي به مدت ٣ ماه هيچ تصميمي صورت نگرفته ، در واقع اعضا ، پرونده رو در اختيار قاضي قرار ندادن ، كلي پيگيري كردم ، بلاخره پرونده رو فرستادن ، مي خواستم بدونم آيا مي تونم بابت اطاله دادرسی از عضو شورا شكايت كنم ؟ كجا بايد شكايت مو مطرح كنم ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر تاخیر غیر موجه باشد میتوانید شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام توی هر دادگستری یه اتاقی هست که به شکایات مربوط به شورا رسیدگی میکنه برید اونجا و ازشون شکایت کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer