مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

باسلام، من 7 سال در یک آپارتمان 4 واحدی ساکن هستم و من و تمام واحدها مالک هستیم، 3 ماه پیش واحد سوم فروخت و مالک جدید هم خونشو اجاره داد. طبقه همکف هم مسکونی هست و فقط فضا برای پارک یک ماشین هست که البته درب ورودی و تمام کنتورها و رفت و آمد از همان پارکینگ هست. تو قولنامه طبقه پایین ذکر شده که پارکینگ مال طبقه پایین هست و توی قولنامه من هم نوشتن که پیلوت مشترک هست. تو این 7 سال برای اینکه مشکلی پیش نیاد هیچ کدوم از همسایه ماشینش رو داخل پارکینگ نمیاورد و همیشه خالی بود تا اینکه این مستاجر جدید طبقه سوم اومد و کلا نظم آپارتمان رو بهم ریخت و به قول خودش پارکینگ رو از پایینی اجاره کرد. می خوام بدونم آیا طبقه همکف می تونه پارکینگ رو به کسی غیر از مستاجر خودش اجاره بده و من که مالک هستم و در قولنامم ذکر شده پیلوت اشتراکی هست حق استفاده از پارکینگ رو نداشته باشم؟ و اینکه من اگه از طبقه پایین بابت اجاره پارکینگ مشاع به کسی غیر از مستاجر خودش شکایت کنم حرفم به جایی میرسه یا نه؟ لطفا راهنماییم کنیم و بگین چطوری می تونم شکایت کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
پارکینگ ملک شخصی کسی هست که در سند مالکیت اون ذکر شده و به هر کسی اعم از سکنه و غیره میتونه اجاره بده