مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار قولنامه کپی برابر با اصل

زمین سال 99خریدم قونامه اصل گم شده برابر اصل دارم طرف فوت کرده حالا پدرش میگه زمین فروخته نشده باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام شما زمین را تصرف نمایید تا پدر شخص علیه شما از طریق دادگاه اقدام نماید پس از طرح شکایت مبایعه نامه را با چنانچه شاهد دارید به دادگاه ارایه نمایید رای دادگاه بنفع شما خواهد شد پس از صدور رای میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند هم اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه کپی برابر اصل و معرفی دو نفر شاهد دا‌دخواست اثبات معامله بدهید.
البته تا زمانی که وراث فروشنده کاری نداشته باشند نیازی به شکایت نیست و بهتر است با همین شرایط ملک را در اختیار داشته باشید.
از طریق پرینت بانکی واریز وجه ثمن معامله نیز می توانید معامله را ثابت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌ اثبات وقوع بیع به استناد قولنامه کپی برابر اصل و شاهدین را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت وجود دلایل دیگر از جمله فیس واریز یا شهود امکان اثبات را خواهید داشت

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر قولنامه کد رهگیری داشته باشد میتوانید رونوشت ان را از املاک بگیرید