مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مسکن ملی

با درود خدمت وکلای عزیز
بنده با مادرم زندگی میکنم و متاهل هستم مسکن ملی به نام مادرم ثبت شده ولی اقساط مسکن را من و خانومم پرداخت میکنیم آیا مادرم میتواند به صورت محضری مسکن را به نام خانم بنده بزنند که در انحصار وراثت مشکلی پیش نیاد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اسناد و مدارک به درستی و کامل رویت شود چرا که مسکن ملی یگ پروژه نو استارت است و قطعا ساز و کار مخصوص به خود را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلاً امکان نقل و انتقال مسکن ملی وجود ندارد.
شما فعلاً می توانید مبایعه نامه ای بین خودتان تنظیم کنید و از مادرتان وکالت بگیرید.
هر زمان اعلام کردند امکان نقل و انتقال قانونی وجود دارد می توانید بعداً انجام دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر امکان انتقال با‌شد آری بنظر فعلا نیست به شرکت مربوطه و یا مسکن و شهرسازی رجوع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در حال حاضر امکان نقل و انتقال رسمی مسکن ملی وجود ندارد.
بنابراین به شکل غیررسمی با تنظیم مبایعه‌نامه و أخذ وکالت اقدام نمائید.
هر زمان که نقل و انتقال رسمی آزاد شد در آن موقع با توسل به مبایعه‌نامه و وکالت‌نامه اقدام به انتقال نمائید.