مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کمک هزینه کفن و دفن و بیمه عمر

فردی در گذشته است و برحسب میزان کارکرد 10 ساله حقوق دریافت می کرد حال این حقوق به همسر متوفی که خود نیز بازنشسته تامین اجتماعی انتقال داده می شود آیا برای این انتقال به رضایت فرزندان متوفی نیز نیاز دارد؟
حال هزینه کفن و دفن چقدر است و به حساب چه کسی واریز می شود؟
دوم بیمه عمر هم دارد؟! و اگر جواب مثبت است به حساب چه کسی واریز می شود؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  آزادنيا

ابوالفضل آزادنيا :

استان :

برای انتقال حقوق رضایت فرزندان لازم نیست بیمه عمر به حساب ورثه واریز میشه به نسبت سهم الارث