مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجرت المثل زوجه

من مدارکی دارم که آنچه در زندگی مشترکشان خریداری کردیم را ثابت می کند. اما قاضی به حرف شوهرم گوش داد و داراییش را که ناچیز معرفی کرد وخواستار طلاق بود به عنوان شرط تنصیف گذاشت و بابت آن همه سال زحمت هیچ اجرت المثلی در نظر نگرفت. آیا میتوانم قانونی حق واقعی خود را برای آن همه زحمت ساختن زندگی مشترک بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طلاق از جانب زوج بوده و اموال وجود دارد می‌بایست تنصیف به شما تعلق بگیرد اجرت المثل هم می‌بایست سالیانه برای شما در نظر گرفته شود نفقه گذشته را نیز می‌توانید مطالبه کنید اگر غیر از این است می‌توانید اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام سوال نامفهوم است درمورد اجرت المثل میتوانید مطالبه کنید درمورد تنصیف هم باید ثابت نمایید اموال دوران زندگی مشترک دارند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام هرچند برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی دقیق مستندات واحکام دادگاه می باشد لیکن درصورتی که طلاق به درخواست زوج باشد وزوجه ناشزه نباشد وهیچگونه تقصیری مرتکب نشده باشد هنگام صدور حکم طلاق لازم است دادگاه حقوق زوجه که شامل جهیزیه ؛ نفقه معوقه وزمان عده ؛ اجرت المثل یا نحله وهمچنین تنصیف اموال را در صورتی که در سند ازدواج مندرج شده باشد رعایت کند در هرحال در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر دارید می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام در خصوص صدور حکم اجرت المثل،این حکم فرصت بیست روزه جهت اعتراض پیش بینی شده لذا میتوانید درخواست تجدیدنظر خواهی نمایید