مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق زن

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلا و کارشناسان محترم
حدود دو ماه پیش یک دفعه و بدون هیچ مشکلی خانم بنده رفته دادگاه مهریه و نفقه را گزاشته اجرا و بنده هم در دادگاه حاضر نشدم و حکم لازم اجرا را برای پرداخت مهریه و نفقه را دادگاه ارائه کرد و با توجه به اسناد که بنده هیچ گونه مال و اموالی ثبت شده ای ندارم به نظر میرسه خانمم دنبال حکم را دیگر نگرفت تا یک ماه بعدش رفته اجرت المثل را گذاشته اجرا و هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده تا بنده از خودم دفاع کنم و اعسار بزنم سوالم این هست با توجه به پرونده اول طلب مهریه و نفقه و بعد از یک ماه پرونده دوم طلب اجرت المثل خانم بنده می‌تواند تقاضای طلاق بده با توجه که بنده اموالی ندارم و کارگر هستم و با شغل آزاد و آیا حق طلاق با ایشان هست یا بنده ممنون از زحماتتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن برای طلاق باید دلیل داشته باشد
و اگر دلیلی نداشته باشد دادگاه با درخواست طلاق موافقت نمی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید و شما باید حتما در جلسه دادرسی حاضر و دفاعیات خود را ارائه نمایید

از بابت مهریه شما باید بلافاصله دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر حکم پرداخت نفقه شما قطعی شود و شما پرداخت نکنید حق طلاق خواهد داشت و دادگاه به استناد اینکه شما پول ندارید نفقه خانمتان را پرداخت کنید طلاقش می دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاق و مهریه جدا از یکدیگر است زوجه اگر عسروحرج خود را اثبات نماید می‌تواند طلاق بگیرد برای مهریه می‌بایست درخواست اعسار بدهید و الا جلب خواهید شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم پرداخت نفقه میتوانند درخواست طلاق نمایند و شما میتوانید برای مهریه اعسار دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر نفقه به مدت شش ماه باشد و شما نیز این حکم را اجراء نکنید از اسباب عسر و حرج تلقی خواهد شود و امکان طلاق از سوی زوجه فراهم خواهد شد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر،بشرطیکه در صورت محکومیت اعساربدهید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطالبه این موارد دلیلی بر طلاق نیست مگر نفقه
اگر نفقه را پرداخت نکنید زوجه حق طلاق خواهد داشت