مشاوره حقوقی رایگان - امتیازات آب و برق و گاز ملک سرقفلی

من مالک هستم
در سال 56 مغازه رو مادرم به عنوان سر قفل به کسی می‌فروشد الان اون آقا فوت شده و مادرم هم فوت شده من مغازه رو به نام یکی از وراث زدم
ایشون امتیازات برق و گاز و آب نداشته از اول و تا به امروز از همسایه مغازه دار استفاده کرده
و الان ادعا دارد که من برایش باید امتیاز برق بگیرم چون در قراداد نوشته که امتیاز برق و گاز و آب با موجر هست؟
آیا بدون اجازه من مالک میتونه خودش ثبت نام کند و بگیرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید مجوز قانونی از ادارات مرتبط با آن داشته باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

الان سرقفلی به نام چه کسی است و ملکیت با توجه به اینکه در حال حاضر ه نام چه کسی می‌باشد آن شخص می‌تواند نسبت به امتیاز برق گاز آب اقدام نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است