مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه تصادف بعد از چند سال

سلام..در سال 86یا 87 پدر و فرزند و مادر که در یک ماشین بودن و پسر راننده بوده در جاده تهران به پلور تصادف میکنن با یک ماشین به صورت شاخ به شاخ که زنگ نزدن افسر بیاد کروکی بده و راننده های اطراف میگفتن مقصر 50-50 هست و پدر خانواده و فرزند به بیمارستان میروند با اورژانس بین جاده ای و میرن بیمارستان آمل و اون موقع عکس گرفته میشه و دکتر ها میگن مشکلی ندارن و مرخصن
در صورتی که پدر بعد از گذشت 1 سال نمیتونسته حرف بزنه و یک سمت بدنش لمس و فلج میشه به خاطر لخته خونی که در سرش ایجاد شده بوده به خاطر اون تصادف و به مادر و پسر همون سال گفته بودن که پدر هیجانی شده و بعد از گذر زمان خوب میشه ولی به لخته خون اشاره ای نشده بوده پسر هم یک سال بعد دستش عفونت میکند و دکتر ها بعد از بررسی میفهمن توی دستش شیشه رفته بوده و جراحی میکنن دستش رو حالا سوال بنده اینه.
ایا میشه پرونده تشکیل داد و با توجه به این که تصادف برای 14-15 سال پیش بوده و ماشین نیسان بوده و صفر و بیمه بوده و باتوجه به اینکه برای تصادف کروکی ندارن و جایی ثبت نشده و فقط با اورژانس رفتن به بیمارستان و شاید گزارش اورژانس رو بشود گرفت و بعد از تقریبا یک سال پدر و پسر رو بردن دکتر و پسر دستش رو جراحی کرده و پدر هم لخته ای که در سرش بوده رو جراحی کردن ....
ایا میشه دیه از بیمه گرفت و پدر از پسر شکایت کند و از بیمه ماشین که برای اون سال بوده دیه بگیرند..بیمشون بیمه ... بوده .پلاک ماشین و بیمه را باید در بیارن چون خاطرشون نیست ولی میشه در اورد.
توی بیمارستانی که دست جراحی شده و سر جراحی شده بعد از 1 سال مدارک هست.
از سر تصادف سال 88 مدرکی نیست ولی شاهد هست
شاهد هم فامیل های درجه یک هست و هم غریبه
ممنون میشم یه راهنمایی کنین که باید چیکار کنیم و از کجا شروع کنیم و چه مدارکی جمع کنیم..
پیشاپیش از تمام وکلای عزیز که وقت گذاشتن و متن بالارو خوندن سپاسگذارم..
خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای شکایت می‌بایست درخواست کروکی نمایید از طریق آگاهی محل وقوع جرم شکایت خود را ثبت کرده و پیگیری نمایید