مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت افت قیمت خودرو از بیمه

باسلام
بنده در تاریخ 1402/06/26 با خودرو پژوپارس مدل 95 تصادف داشتم و خودرو پژو دچار خسارت شد که خسارت را ازطریق بیمه دریافت کردن ولی از بنده جهت دریافت افت قیمت شکایت نمودن و دادگاه حق را به ایشان دادکه 40 میلیون بابت افت قیمت و هزینه دادگاه از من دریافت شد . در حالی که سقف خسارت خودرو بنده 250 میلیون است .
آیا میتوان افت قیمت پرداخت شده را از بیمه مطالبه کرد ؟ چگونه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و حضور شما نزدیک شرکت موجه و دارای دلیل قانونی است.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

معمولا شرکتهای بیمه خسارات ناشی از افت قیمت نمیپردازند