مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

با سلام. بنده در کودکی دچار سانحه شدم. و از ناحیه مچ پا دچار اسیب شدید شدم. که باعث تخریب کامل مفصل مچ پا و محدودیت حرکتم شده همچنین باعث این شده که از زانو به پایین هیچ گونه رشدی نداشته باشم یعنی پای اسیب دیده خیلی ضعیف شده همچنین ساق دست چپ که پین گذاری شده بوده و برداشته ام. اما متخصص گفته وسیله سنگین نباید بردارم و برام کار سخت رو منع کرده. از سال 89 حق بیمه پرداخت کردم. تا به الان در حال حاضر دیگه قادر به انجام کاری که فعالیت داشتم نیستم. دنبال درمان پزشکی هم رفتم. و نظر چند متخصص رو پرسیدم. جوابشون این بوده که مراعات کنم و از فعالیت سنگین پرهیز کنم. حالا اداره ای که من در اون مشغول هستم بعد از چند سال جای منو عوض نمیکنه و امکان داره اخراجمم بکنه. قراردادی هستم. و بیمه تامین اجتماعی. سوالم اینه ایا قانون از کار افتادگی به بنده تعلق میگیره یا خیر. اگه تعلق میگیره. چه اقدامی باید صورت بگیره .؟؟؟
با تشکر.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام باید به کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی مراجعه کنید تا در خصوص وضعیت شما اظهار نظر کنند

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام تشخیص کار افتادگی با کمیسیون تامین اجتماعی است اگر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی تایید بکنه شما توان کار کردن را ندارید کار افتاده خواهید شد