مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی بابت سقوط از ارتفاع

باسلام خدمت وکلای عزیز. اینجانب امروز کمیسیون داشتم که سقوط از ارتفاع بوده ک ضایع نخاعی وپارگی 3تا دیسک l2ودیسک 4 و5 وتنگی کانال کمر ک 2سال عمل جراحی نمودم وپروتز کارگذاشتم الان قادر ب راه رفتن و حتی سرپا ایستادن نیستم حتی سرفه یا عطسه هم نمیتونم بکنم با برادرم ب کمیسیون مراجعه نمودم ک‌ باتوجه ب داشتن پله ک قادر نبودم بالا بروم برادر کوچکمو فرستادم ک نمیتونم بالا بروم فقط پزشک ی لحظه اومد پرسید چ سالی این اتفاق افتاده گفتم سال 99کلیه مدارکمو ک از ازمایش نوار مثانه وسی دیهای بعداز عمل و چندبار انجام داده بودم دادم برد بالا ک درخواست سی دی قبل از عمل را درخواست کرد ک اونو نداشتم ونمیدونستم احتیاج داده بودم پزشک قانونی ک نوشته مدارک نامبرده معاینه قرار گرفت ک بعلت بیماری شکستگی ستون فقرات کمری جراحی شده fusio )وfixation)طبق کد004_60Bکتابچه تعیین کار افتادگی نقض عضو 30درصد دارای نقص عضو از کار افتادگی میباشد ک ناشی از حادثه مورخه11.4.99میباشد مستندات گزارش حادثه حالا باید من چکار کنم درصورتیکه اگ مدرکی از دستم میفته نمیتونم خم بشم بردارم خاهشا راهنماییم کنید باداشتن 52سال سن مستاجر ک بعلت نتوانستن دادن کرایه اومدم خانه پدریم با2تا بچه زندگی میکنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک در کمیسیون بررسی میگردد نگران نباشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک در کمیسیون مربوطه بررسی می گردد