مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی شغلی

خانم 33 ساله، فارغ التحصیل ارشد هماتولوژی، کارمند رسمی قطعی بیمارستان هستم، 6 سال سابقه کار دارم، 5 سال سابقه بیماری در ناحیه گردن ‌و شانه دارم، از دو سال پیش موقعیت کاریم جابجا شده و وضعیت بیماریم بدلیل فرم مسئولیت ها و سنگینی زیاد کار خیلی بدتر شده، کمیسیون پزشکی از دادن رای جابجایی امتناع میکنه و میگه به ما مربوط نیست. داخل بیمارستان میخوام برگردم سراغ پست قبلی که بخاطر رسمی شدن ازم گرفته شد. اجازه نمیدن اصلا، بخاطر بیماریم واقعا توان کار ندارم، روز به روز بدتر میشم و آسیب جبران ناپذیر به اعصاب دست و گردنم وارد میشه، مرخصی استعلاجی هم موافقت نمیکنن، هر راهی رو امتحان کردم و جواب نمیگیرم. نه توان کار کردن دارم نه توان استعفا. چندین نامه از طب کار و پزشکان متخصص دارم که شرایطم رو تایید میکنن. چیکار میتونم بکنم؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانبد از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با برگه اعزام از رییس مربوطه جهت درمان یا تعیین تکلیف خدمتی به بیمارستان تخصصی و شورای پزشکی مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما موظف به اجرای تعهدات ضمن استخدام هستید و در صورتی که بیمارید می‌بایست مطابق نظریه کمیسیون پزشکی عمل گردد و هرگونه تخلف از تعهدات ضمن کار از سوی شما ممکن است منجر به اعلام تخلف یا اخراج گردد