مشاوره حقوقی رایگان - غرامت آسیب حین خدمت

با سلام خدمت وکلای عزیز. بنده سرکار قالب بندی از روی چوب بست به پاین افتادم پشت دیواری که قالب میبستیم فضاکم بود و روی دست جپم زمین خوردم ودستم قبل از مچ بالای انگشتان پشت دستم شکسته و چند جا از بندم زخم شده و کوفته شده به هرحال نمیدانستم دستم شکسته شبش رفتم بیمارستان عکس گرفتن گفتن باید اتلبندی بشه دستت و دوساعتم بیمارستان خوابیدم بعد کل هزینه هارو پرداخت کردم مرخص شدم به پیمانکار که باهاش کارم میکردم گفتم لااقل هزینه بیمارستانم را بده اینم حتی نداد الانم گوشیم رو جواب نمیده تکلیفم چیه لطفا راهنمای کنید ممنون

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام ابتدااظهارنامه بدهید و اگر عمل نکردند شکایت کنید.

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
عموما در این موارد ساختمان بیمه می باشد
امکان طرح دادخواست حقوقی شما علیه پیمانکار با استناد به مدارک و پرونده شما در بیمارستان مقدور‌ می باشد
موفق‌باشید