مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بیماری شغلی

باسلام ؛بنده به مدت14سال دریک شرکت عمرانی باعنوان شغلی افسر HSEاز سال86لغایت97(3سال هم بیمه بیکاری)هماری می کردم که در پروژه هایی مثل فعالیت در فرودگاه مهراباد،حفاری تونل(2مورد)که درمعرض انواع صداهای انفجارناشی از مواد ناریه وفعالیتهای ماشین آلات حفاری قرار داشته که باعث افت شدید شنوایی گردیده ام.واز طریق اداره کار دادخوست داده ام. سوالم اینه که آیا قانونی هست که خسارت وارده را بر آورد کرده و از کار افتادگی منظور گردد.وسوال دوم ؛بازگشت به کار باتوجه به شرح موضوع امکانپذیره؟ منون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

بازگشت به کار بعد از از کار افتادگی غرامت آسیب حین کار از کار افتادگی حین کار آسیب حین کار از کار افتادگی