مشاوره حقوقی رایگان - زمین در حریم درجه یک میراث فرهنگی

سلام زمینی خریدم با سند به عنوان زمین مسکونی الان متوجه شدم که در حریم میراث فرهنگی حریم درجه است باید چکار کنم شکایت فروشنده را کنم یا میراث رو؟ الان این زمین بلا استفاده و هیچ منفعتی برای من ندارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان خرید ملک این موضوع را مطلع بوده‌اید کاری نمی‌توانید بکنید در غیر این صورت بسته به شرایط و جزئیات پرونده قابل پیگیری است