مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به کار بازنشسته

پاسخی برای سوال قبلی که 12درصد از ناجا جانباز شدم ولی کمیسیون ماده 16 چند بار ایراد گرفته است.عارضم خدمتتان حتی دو بار دیوان عدالت اداری رای به نفع بنده صادرکرده ؛با این اوصاف تکلیف بنده بازنشسته وزارت نیرو در اسفند ماه سال 1397 چطور باید اقدام کنم ؛که نه از یک ایثارگری رتبه بالاتر استفاده کردم و نه اعاده به کارم را قبول میکنند.بزرگوارانه ارائه طریق فرمائید .با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به شرایط رزومه شغلی از طریق بنیاد شهید پیگیری کنید اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید بعد از صدور رای قطعی دیوان حکم قابل اجرا است