مشاوره حقوقی رایگان - از بین بردن پرده بکارت با رضایت

سلام میشه کمک ‌کنید؟ ببخشید من یه پسر زیر سن ‌قانونیم با یه دختر دوست شدم و یجورایی هر دو رضایت به سکس دادیم ولی ناخاسته پردشو زدم قرص خورد بچه دار نمیشه ولی‌ بکارتش رفته اگه به دادگاه بکشه حکمش چیه ازدواج دختر و پسر یا شلاق و جریمه نقدی اگه ‌جریمه نقدیه چقدره؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . سوالتون پیچیده هست و موارد زیاد رو در بر میگیره با یه وکیل جهت همکاری حتما مشاوره کنید .