مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مجدد مستمری پدر برای دختر

بنده 40 سالمه سال 97 که پدرم فوت شد من پرستار بودم حقوق پدرم با فوت ایشان قطع شد سال 98 بیکار شدم با درخواست بنده حقوق پدرم بعد ده ماه برای من برقرار شد بعد سه سال به دلیل این که ادعا شده سابقه بیمه دارم مجدد قطع شده استعلام بیمه گرفتم و همراه مدارک دیگر فرستادم چه مدت طول میکشد تا مجددا برقرار بشود واینکه آیا این روند قطع و وصل شدن هر سه سال یک بار تا پایان عمر ادامه دارد؟ ،من تنها مستمری بگیرم مادرم زودتر از پدرم فوت شدن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را از کارگزینی و حسابداری ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این کار غیرقانونی زمانی که شما درآمد ندارید و برای شما در حال حاضر بیمه رد نمی‌شود می‌بایست به شما بپردازنداما اینکه چه مدت زمان می‌برد بستگی به پیگیری شما دارد