مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو سرقتی

با سلام
خودروی بنده به سرقت رفته بود
بعد از دو ماه یکی از کلانتری های تهران پیداش کرده
متهم هم داره
الان نصف ماشین من نیست
قاضی هم نامه آزادی ماشین و داده بهم
الان سوال اینجاست که آیا من الان باید ماشین و در بیارم درستش کنم؟
یا چکار باید کنم؟؟؟
سر در گم شدم
اگه خرجش کنم بعد چجوری ثابت کنم که ماشین چه چیزایی نداشته؟؟

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام ودرود شما ابتدا قبل ازاقدام برای تعمیرات ،درخواست تأمین دلیل بدهید تا میزان خسارت شما مشخص شود بعدمیتوانید درپرونده سرقت تأمین دلیل خود را ارائه ودرخواست محکومیت سارق به پرداخت آن رانمایید یا اینکه با ارائه دادخواست حقوقی علیه سارق خسارت خود را دریافت نمایید.