مشاوره حقوقی رایگان - قضایی

باسلام
بنده بابت ضرب و شتم و توهین از همسرم شکایت کردم بعد از جلسه دادرسی حکم قطعی دادن و طبق قانون تعزیرات و بازدارنده اتهام رو محرز و مسلم دونستن و قرار جلب به دادرسی دادن، و حالا اخطاریه و احضاریه شخص ذی سمت و مرتبطین فرستادن، اولا این جلسه برای چی هست اگه حکم قطعیه؟ ثانیا اگه شاکی و متشاکی شرکت نکنن در جلسه، نتیجه چی میشه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
روال رسیدگی پرونده کیفری به این ترتیب است ابتدا شکایت در دادسرا رسیدگی می‌شود و چنانچه قرار مجرمیت صادر شود پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری دو ارسال می‌شود دادگاه کیفری دو پس از تشکیل جلسه رای صادر نموده و رای صادره ظرف بیست روز از ناحیه هرکدام از طرفین قابل تجدید نظر خواهی است . رای دادگاه تجدید نظر قطعی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قرار جلب به دادرسی توسط دادسرا صادر شده و پرونده برای تعیین مجازات به دادگاه کیفری 2 ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این حکم نیست قرار است که از توی دادسرا صادر شده و بعد از آن پرونده به شعبه دادگاه کیفری 2 ارسال می‌شود و رسیدگی آنجا ادامه پیدا می‌کند تا نهایتاً حکم صادر گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام این قراری می باشد که توسط دادسرا صادر گردیده و بعدازصدورقرارجلب به دادرسی پرونده جهت رسیدگی دادگاه کیفری 2ارسال میگردد که رای دادگاه کیفری ظرف 20روزقابل تجدیدنظر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرار جلب دادرسی صادر شده یعنی فعلاً از نظر دادسرا مجرمیت ثابت است اما پرونده تازه به دادگاه کیفری 2 ارجاع می‌شود و در آنجا قاضی محترم می‌بایست مجدد رسیدگی و حکم صادر نمایند و بعد از آن نیز محکوم علیه می‌تواند درخواست تجدید نظرخواهی نماید و در آنجا قطعی می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

هنوز قطعی نشده است صرفا قرار جلب به دادرسی به جهت احراز مجرمیت صادر شده است سپس به دادگاه ارجاع و...میشود در نهایت پس از اتمام مراحل اعتراض قطعی میگردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است