مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن ماشین در مشاعات ساختمان

در ساختمانی زندگی میکنم تهران 10 واحدی که واحد‌های بزرگ‌2 پارکینگ اختصاصی. دارند وواحدهای کوچک یک پارکینگ‌اختصاصی ..در کل همه واحدهای پارکینگ‌اختصاصی دارند متاسفانه 2 تا از واحدهای بزرگ‌که 2 پارکینگ‌کنارهم دارند ماشین سومی رو بروی 2 ماشین خود پارک میکنند که در ظاهر مزاحمتی برای کسی نداره ولی باعث شلوغ شدن فضای ساختمان و مشاعات میشود ..با خواندن نظرات وکلای عزیز متوجه شدم‌ با اینکه متن قانون بسیار واضح است و چنین عملی خلاف قانون است ولی وکلای تهران‌‌در این مورد قاطع تر و کلای شهرستان به راحتی نظری عکس قانون دارند ..متاسفانه قانون گزار و قوانین جامعی نوشته ولی داشتن یک سیستم قضایی بیمار باعث عدم قاطعیت در اجرای قانون‌شده و بهتر است با توجه‌مثل هر که بامش بیش برفش بیش چشم‌پوشی کنم و خودم را به ذلت و نیندازم. شکایت نکنم‌که تف سر بالاست و غیر‌از درد سر مشکلی حل نخواهد شد ..قوانین فقط روی کاغذ زیبا هستند. متاسفم?

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در هر پارکینگ اختصاصی
، فقط حق پارک یک خودرو وجود خواهد داشت

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
گذاشتن هرگونه وسیله در قسمت های مشاعی ساختمان جز با رضایت تمام سکنه میسر نیست و قانون تملک آپارتمان‌ها در این خصوص تصریح دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر � مشاعات ملکست باید با اجازه ساکنین باشد در غیر این صورت می‌توانید از طریق صورتجلسه آن را پیگیری نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

همسایه اید و جشم تو چشم .بی خیال بشید بهتره ...ولی می توانید دعوای مزاحمت مطرح کنید ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر شخصی که دارای پارکینگ در سند می‌باشد می‌تواند یک خودرو پارک نماید

در مشاعات نمی‌توان چیزی پارک نمود مگر اینکه همه ساکنین راضی باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در مشاعات صرفا با توافق کلیه مالکین امکان استفاده می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اینجوری نیست که شما می فرمایید ، راه حل قانونی دارد اما چون شما میخواهید رایگان انجامش دهید نتیجه اش میشود همین اظهارنظر های متفاوت و متعارض.
هر پرونده و هر موضوع حقوقی بحث مختص به خود را دارد. باید حضورا به وکیل مراجعه کنید یا حداقل مشاوره تلفنی بگیرید تا دقیقا با توجه به موضوع شما راه حل قانونی به شما ارایه دهند.