مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فرار از خدمت بعد از اخراج از سازمان

بنده گروهبان پیمانی فراجا هستم که 15 روز دیگر به علت غیبت بیش از 6 ماه اخراج خواهم شد...میخواستم بدانم که دادگاه چه حکمی برای فرار از خدمت که منجر به اخراج از سازمان شده است به من خواهد داد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق ارگان مربوطه حضوراً پیگیری بفرمائید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیروهای مسلح > قانون مجازات جرایم نیروهای مسلح > فرار از خدمت ( مواد 56 تا 77)
ماده 56 - اعضای ثابت نیروهای مسلح هرگاه در زمان صلح بیش از پانزده روز متوالی مرتکب غیبت شده و عذر موجهی نداشته باشند، فراری محسوب و حسب مورد به مجازاتهای ذیل محکوم می شوند:
الف - چنانچه شخصاً خود را معرفی نمایند به حبس از دو تا شش ماه یا محرومیت از ترفیع از سه تا شش ماه.
ب - هرگاه دستگیر شوند به حبس از شش ماه تا دو سال، یا محرومیت از ترفیع از شش ماه تا دو سال.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ممکن است حبس یا جزای نقدی